برای دانلود مقاله علمی لاتین خود از پایگاه های علمی همچون Science Direct , Elsevier, Cambridge Journals , Emerald , Highwire Press , JSTOR , NTIS (EV2) Scopus ,Web of Science (ISI), IEEE , Springerk , ACM , Proquestمی توانید مشخصات مقاله در خواستی خود را در این تالار اعلام کنید تا توسط توسط دیگر اعضا، دانلود و در اختیارتان قرار گیرد.
food-industry
با سلام خدمت همه عزیزان.من دارم رو مقاله ای به نام خواص صمغ ها روی ماست کار میکنم ولی یه مشکلی دارم.میخوام مقالاتی که تا به حالتو دنیا در این زمینه کار شده رو داشته باشم و اینکه بدونم اصلا مشابهی داره یعنی تا به حال کسی روش کار کرده یا نه؟اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم.
|