برترين دانشگاه ها در توليد مقاله ISI

جام جم آنلاين: رئيس مرکز منطقه اي اطلاع رساني علم و فناوري با تشريح وضعيت توليدات علمي ايران در سال 2010 و معرفي پرتوليدترين محققان ايراني گفت: سه دانشگاه آزاد، دانشگاه تهران و علوم پزشکي تهران در صدر ليست پرمقاله ترين دانشگاههاي کشور در ISI قرار گرفتند.


جعفر مهراد در گفتگو با مهر با بيان اين مطلب افزود: بررسي پايگاه WOS نشان مي‌دهد که دانشمندان ايراني در سال 2010 که بيش از هشت ماه از آن سپري مي‌شود توانسته ‌اند 11 هزار و 28 مورد مدرک در اين پايگاه به ثبت برسانند که به طور متوسط در هر ماه هزار و 378 مقاله از دانشمندان ايراني در ISI نمايه شده است اين در حالي است که محققان ايراني در سال 2007 کمتر از اين تعداد مدرک در اين پايگاه داشته‌اند يعني 9 هزار و 196 مجموع مدارکي بوده که در اين سال از کشور ايران در ISI نمايه شده است.

وي اظهار داشت: همچنين توليدات علمي محققان ايراني در سال هاي 2008 و 2009 به ترتيب 13 هزار و 588 و 16 هزار و 977 مورد بوده است.

رئيس مرکز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري گفت: بررسي اين ارقام نشان مي‌دهد که محققان ايراني به طور بالقوه امکان توليد 3 تا 4 هزار مدرک را در هر سال بيش از سال قبل دارند البته بايد بايد توجه داشت که ارقام ارائه شده صرفا مربوط به مقالات علمي مجلات معتبر است و آمار مجموعه مقالات کنفرانس ها در اين آمار گنجانده نشده است و اين خود نشان دهنده‌ توان علمي بيشتر پژوهشگران ايراني است که هر سال بيش از سال قبل به نشر مقالات علمي مي‌پردازند.

وي اظهار داشت: نتايج بررسي اين پايگاه در سال 2010 نشان مي‌دهد که دانشگاه هاي آزاد اسلامي (کل واحدها)، تهران و علوم پزشکي تهران با هزار و 235، هزار و 156 و 906 مدرک رتبه‌هاي اول تا سوم را به خود اختصاص داده‌اند همچنين دهقان، م با 52 مقاله، محمدي، م با 47 مقاله، گنجعلي، م.ر با 40 مقاله پرتوليدترين محققان ايراني به شمار مي‌آيند.

مهراد اضافه کرد: همچنين دانشمندان ايراني در توليد عملم با دانشمندان کشورهاي آمريکا، کانادا و انگلستان بيشترين همکاري علمي را در نگارش مقالات داشته‌‌‌اند.

حوزه‌هاي موضوعي شيمي ميان رشته‌اي (712 مدرک)، علم مواد ميان رشته‌اي (659 مدرک) و مهندسي برق و الکترونيک (589 مدرک) پرتوليدترين حوزه‌هاي موضوعي در ميان ساير موضوع‌ها به شمار مي‌آيند و بررسي‌‌هاي سال‌هاي گذشته هم نشان مي‌دهد که دانشمندان حوزه‌هاي موضوعي فوق پتانسيل زيادي براي توليد علم بيشتر دارند.

رئيس مرکز منطقه اي اطلاع رساني علم و فناوري افزود: همچنين مجلات «ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM» و «ASIAN JOURNAL OFCHEMISTRY» و «AFRICAN

Comments

Comments are closed on this post.

Site Map | Printable View | دانلود مقاله از پایگاه های علمی IEEE ScienceDirect Springer Wiley ASCE ACS ASME |© تهیه پسورد دانشگاه ها |

لینک دوستان